Спектакл у најави

Црвена звезда стиже у Пале!

  • Извор: Глас Српске
  • 03.08.2024. 09:10

Кошаркашки клуб Јахорина из Пала ствара тим за премијерни наступ у првенству БиХ, а актуелни шампион Републике Српске ће 28. августа одиграти пријатељски меч против евролигаша Црвене звезде.

Овај спектакл биће сјајна најава за наредну сезону, а на њему ће љубитељи кошарке моћи да виде нови тим и сигурно је да ће долазак шампиона АБА и Лиге Србије привући велико интересовање.

Управа клуба је већ урадила велики дио посла. Задржала је стручни штаб и седам кошаркаша из прошле сезоне, а сад је кренула и са довођењем нових појачања.

Након Американаца Барлоу Алерика и Рајана Картера, који су договорени, Јахорина је званично представила још два нова играча.

То су Рајко Гутаљ и Марко Буха. Гутаљ је наступао за Будућност Бијељина и Приједор Спартак. Буха је омладински репрезентативац БиХ, до сада је наступао за александровачку Игокеу и бијељински Радник.

Тренер Миро Вукоје је званично продужио уговор и сада већ увелико ради на склапању тима и плану припрема.

- Настављамо сарадњу с циљем да у новој сезони будемо и даље успјешни. Водио сам екипе у Лиги БиХ, тако да знам шта нас очекује. Задржали смо окосницу екипе и сада смо кренули са довођењем кошаркаша. Стварамо тим који ће бити спој младости и искуства и имамо довољно времена да се уиграмо за премијерни наступ у првенству БиХ. Довешћемо и неколико искусних играча који су већ играли ово такмичење, јер нам је то потребно за виши ранг - истакао је Вукоје за "Глас Српске".

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 11:30 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)