Prvenstvo BiH

Borac u nedjelju dočekuje Igokeu

  • Извор: АТВ
  • 19.05.2023. 12:32

Košarkaši banjalučkog Borca i Igokee u nedjelju će odigrati drugu utakmicu finalne serije Prvenstva BiH.

"Crveno-plavi" pokušaće da na domaćem terenu pomrse račune favoritu i aktuelnom šampionu, a trener Zoran Kašćelan očekuje reakciju svojim izabranika. 

"Još uvijek mogu reći da smo pod utiskom trijumfa protiv Širokog u polufinalu. Drago nam je što imamo priliku da se izmjerimo sa Igokeom koja igra ABA ligu, koja je na mnogo višem nivou od takmičenja u kojem mi nastupamo. Nakon prve utakmice gdje je razlika u kvalitetu bila evidentna i gdje mi nismo bili na nivou nadam se boljoj predstavi u nedjelju. Očekujem i podršku sa tribina, Igokea je veliki izazov. Siguran sam da će moji momci biti motivisani da prikažu najbolju partiju i ukoliko nam se ukaže prilika za pobjedu to bi bio veliki uspjeh", rekao je Kašćelan. 

Da bi ostvarili eventualnu pobjedu, neophodno je da igrači Borca smanje broj grešaka, smatra Dušan Tanasković. Sjajni košarkaš uvjeren je da njegova ekipa ima svoju šansu. 

"Pokazali smo u Kupu da možemo da igramo sa njima, u prošloj utakmici smo podbacili, dosta toga smo im poklonili. Ukoliko smanjimo greške mislim da imamo šanse. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače, ne samo zbog utakmice već i zbog humanitarnog karaktera koji meč nosi", izjavio je Tanasković.

Utakmica je na programu u nedjelju od 20 časova u dvorani "Borik". Ulaz je pet konvertibilnih maraka, a sav prihod biće proslijeđen za liječenje Vesne Šipke. 

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)