Капитен кошаркаша Србије

Богдановић срушио интернет: Свештеника ударио главом, искулирао шеика

  • Извор: Курир
  • 13.08.2024. 17:29

Кошаркаши Србије побрали су све симпатије народа, не само због својих врхунских партија на Олимпијским играма, већ и својим непосредним понашањем.

У понедјељак вече у Старом двору у Београду уприличен је пријем за најбоље српске спортисте и освајаче медаља на ОИ у Паризу. Посебно драги гости били су српски кошаркаши и ватерполисти, те Новак Ђоковић, Александра Перишић, Дамир Микец и Зорана Аруновић.

Ипак, српски кошаркаши својом појавом, понашањем и изјавама ушли су у срца свих људи. Посљедњи видео који је угледао свјетлост дана са пријема у Старом двору тиче се Богдана Богдановића.

Наиме, популарни Боги је био у разговору са Новаком Ђоковићем, када се закуцао у свештеника Ивана Црногорчевића, мужа Данице Црногорчевић која је извела пјесму "Весели се српски роде".

Богдановић се извинио свештенику, који је његов гаф прихватио са осмијехом, док је Богдан направио сличан израз лица, као и на додјели медаља у Паризу, када није видио арапског шеика који је желио да му додјели плакету за освајање медаље.

Богдане легендо, буди и даље свој и природан, све ти је опроштено.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)