Kapiten košarkaša Srbije

Bogdanović srušio internet: Sveštenika udario glavom, iskulirao šeika

  • Izvor: Kurir
  • 13.08.2024. 17:29

Košarkaši Srbije pobrali su sve simpatije naroda, ne samo zbog svojih vrhunskih partija na Olimpijskim igrama, već i svojim neposrednim ponašanjem.

U ponedjeljak veče u Starom dvoru u Beogradu upriličen je prijem za najbolje srpske sportiste i osvajače medalja na OI u Parizu. Posebno dragi gosti bili su srpski košarkaši i vaterpolisti, te Novak Đoković, Aleksandra Perišić, Damir Mikec i Zorana Arunović.

Ipak, srpski košarkaši svojom pojavom, ponašanjem i izjavama ušli su u srca svih ljudi. Posljednji video koji je ugledao svjetlost dana sa prijema u Starom dvoru tiče se Bogdana Bogdanovića.

Naime, popularni Bogi je bio u razgovoru sa Novakom Đokovićem, kada se zakucao u sveštenika Ivana Crnogorčevića, muža Danice Crnogorčević koja je izvela pjesmu "Veseli se srpski rode".

Bogdanović se izvinio svešteniku, koji je njegov gaf prihvatio sa osmijehom, dok je Bogdan napravio sličan izraz lica, kao i na dodjeli medalja u Parizu, kada nije vidio arapskog šeika koji je želio da mu dodjeli plaketu za osvajanje medalje.

Bogdane legendo, budi i dalje svoj i prirodan, sve ti je oprošteno.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)