Након три сезоне

Аврамовић и званично напустио Партизан, познато гдје наставља каријеру

  • 25.07.2024. 13:44

Српски кошаркаш Алекса Аврамовић и званично је напустио редове Партизана, потврдили су црно-бијели. Убрзо је стигла и потврда ЦСКА да је Аврамовић ново појачање тима из Москве

Након три сезоне у црно-бијелом дресу, Аврамовић ће промијенити средину.

Партизан је на друштвеним мрежама потврдио информације о Аврамовићевом одласку.

"Послије три сезоне, наш Алекса ће наставити каријеру у другом клубу. Играч ког краси невјероватна енергија, једноставно непоновљива личност, остаће упамћен по многим сјајним утакмицама и анегдотама које смо заједно прошли током посљедње три сезоне. Алекса, твој Партизан ти жели пуно среће и доброг здравља у наставку каријере", навели су црно-бијели.

ЦСКА је убрзо објавио на друштвеним мрежама да је њихово ново појачање управо српски бек.

Тим из Москве је навео да је потписан двогодишњи уговор и да ће српски кошаркаш одрадити љекарске прегледе након Олимпијских игара.

Тренер руског гиганта говорио је похвално о српском играчу.

"Желим добродошлицу Алекси Аврамовићу у ЦСКА. Алекса је играч високог калибра који се савршено уклапа са остатком тима. Његов неупитни таленат и личност тачно одражавају оно што наш клуб тражи", рекао је Пистиолис.

"На крају, али не и најмање важно, желио бих да се захвалим нашем предсједнику Андреју Ватутину и нашој потпредсједници Наташи Фурајевој на напорима да се овај посао обезбиједи упркос изазовним тржишним условима. Овим потписом смо закључили састав за нову сезону. Напоран рад је пред нама", додао је тренер руског клуба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: