Nakon tri sezone

Avramović i zvanično napustio Partizan, poznato gdje nastavlja karijeru

  • 25.07.2024. 13:44

Srpski košarkaš Aleksa Avramović i zvanično je napustio redove Partizana, potvrdili su crno-bijeli. Ubrzo je stigla i potvrda CSKA da je Avramović novo pojačanje tima iz Moskve

Nakon tri sezone u crno-bijelom dresu, Avramović će promijeniti sredinu.

Partizan je na društvenim mrežama potvrdio informacije o Avramovićevom odlasku.

"Poslije tri sezone, naš Aleksa će nastaviti karijeru u drugom klubu. Igrač kog krasi nevjerovatna energija, jednostavno neponovljiva ličnost, ostaće upamćen po mnogim sjajnim utakmicama i anegdotama koje smo zajedno prošli tokom posljednje tri sezone. Aleksa, tvoj Partizan ti želi puno sreće i dobrog zdravlja u nastavku karijere", naveli su crno-bijeli.

CSKA je ubrzo objavio na društvenim mrežama da je njihovo novo pojačanje upravo srpski bek.

Tim iz Moskve je naveo da je potpisan dvogodišnji ugovor i da će srpski košarkaš odraditi ljekarske preglede nakon Olimpijskih igara.

Trener ruskog giganta govorio je pohvalno o srpskom igraču.

"Želim dobrodošlicu Aleksi Avramoviću u CSKA. Aleksa je igrač visokog kalibra koji se savršeno uklapa sa ostatkom tima. Njegov neupitni talenat i ličnost tačno odražavaju ono što naš klub traži", rekao je Pistiolis.

"Na kraju, ali ne i najmanje važno, želio bih da se zahvalim našem predsjedniku Andreju Vatutinu i našoj potpredsjednici Nataši Furajevoj na naporima da se ovaj posao obezbijedi uprkos izazovnim tržišnim uslovima. Ovim potpisom smo zaključili sastav za novu sezonu. Naporan rad je pred nama", dodao je trener ruskog kluba.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.