Осам најбољих клубова региона

АБА Суперкуп: Игокеа и Цедевита Олимпија отварају турнир у Подгорици

  • Извор: АТВ
  • 17.09.2023. 21:10

Са изузетком Црвене звезде која је одбила да наступи на Суперкупу, осам најбољих клубова региона скупило се у Подгорици.

Такмичење је реактивирано послије четири године. Посљедње издање у Загребу освојио је Партизан који је највећи фаворит и у дворани Морача. Први меч на Суперкупу, у матине термину, играју Игокеа и Цедевита Олимпија. Александровчани су одрадили тренинг у Подгорици са посљедњим појачањем Немањом Гордићем. 

Покушаћемо да побиједимо сваког противника, тиме се воде у Игокеи која је склопила добар тим. Не желе да им се понови прошла сезона, када је клуб неочекивано стрепио за опстанак у АБА лиги. Зоран Николић је појачање под кошем, а ако неко познаје услове у Морачи онда је то он. Каже, фокус је на Цедевити.

У другом мечу Партизан се састаје са Мегом. Регионални шампион припремни период резултатски је урадио сјајно, па иако се чека на долазак још два играча, тренер Жељко Обрадовић може да буде задовољан играма. Данило Анђушић је са састанка играча Евролиге стигао у Београд и потом уз екипу продужио пут Подгорице.

Мега ће покушати да направи подвиг. Тренер Марко Бараћ поново има млад тим са великим потенцијалом у првом реду са Топићем и Ђуришићем.

У преостала два меча састају се Будућност – Задар и ФМП – Студентски Центар. Термини сутрашњих утакмица су 12, 15, 18 и 21 час.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм