ATV

Osam najboljih klubova regiona

ABA Superkup: Igokea i Cedevita Olimpija otvaraju turnir u Podgorici

 • Izvor: ATV
 • 17.09.2023. 21:10

Sa izuzetkom Crvene zvezde koja je odbila da nastupi na Superkupu, osam najboljih klubova regiona skupilo se u Podgorici.

Takmičenje je reaktivirano poslije četiri godine. Posljednje izdanje u Zagrebu osvojio je Partizan koji je najveći favorit i u dvorani Morača. Prvi meč na Superkupu, u matine terminu, igraju Igokea i Cedevita Olimpija. Aleksandrovčani su odradili trening u Podgorici sa posljednjim pojačanjem Nemanjom Gordićem. 

Pokušaćemo da pobijedimo svakog protivnika, time se vode u Igokei koja je sklopila dobar tim. Ne žele da im se ponovi prošla sezona, kada je klub neočekivano strepio za opstanak u ABA ligi. Zoran Nikolić je pojačanje pod košem, a ako neko poznaje uslove u Morači onda je to on. Kaže, fokus je na Cedeviti.

U drugom meču Partizan se sastaje sa Megom. Regionalni šampion pripremni period rezultatski je uradio sjajno, pa iako se čeka na dolazak još dva igrača, trener Željko Obradović može da bude zadovoljan igrama. Danilo Anđušić je sa sastanka igrača Еvrolige stigao u Beograd i potom uz ekipu produžio put Podgorice.

Mega će pokušati da napravi podvig. Trener Marko Barać ponovo ima mlad tim sa velikim potencijalom u prvom redu sa Topićem i Đurišićem.

U preostala dva meča sastaju se Budućnost – Zadar i FMP – Studentski Centar. Termini sutrašnjih utakmica su 12, 15, 18 i 21 čas.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.