Организација на највишем нивоу

Бурсаспор и Хапоел Холон: Игокеа и Република Српска сјајни домаћини

  • Извор: АТВ
  • 29.11.2023. 22:16

Екипе Бурсаспора и Хапоел Холона одиграле су вечерас у Лакташима утакмицу четврте рунде ФИБА Лиге шампиона, а турски и израелски тим имали су само ријечи хвале за КК Игокеа и гостопримство на које су наишли у Републици Српској.

Прије почетка утакмице коју је добила израелска екипа резултатом 93:74, тим Бурсаспора уручио је дрес предсједнику Републике Српске Милораду Додику у знак захвалности за одигравање меча у Лакташима. 

"Желим да се захвалим Игокеи на сјајном гостопримству и желим да се захвалим Влади Републике Српске такође. Овдје је све сјајно, захвални смо им. Ово је била сјајна прилика за нас да одиграмо утакмицу на овом терену. Хвала и предсједнику Републике Српске Милораду Додику, као и спортском директору Игокее Вуку Радивојевићу. Све је било савршено", рекао је Онве Озгун, генерални менаџер Бурсаспора.

Похвале нису мањкале ни из табора Хапоела.

"Хвала Игокеи што нас је угостила да одиграмо ову утакмицу. Нису лаки дани за нас, али од тренутка када смо сазнали да ће утакмица да буде одиграна овдје сва сарадња, од оних најмањих ствари је била на највишем нивоу. Добили смо пуну подршку Игокее, посебно спортског директора Вука Радивојевића. Такође желим да се захвалим Влади Републике Српске на сјајно обављеном сигурносном аспекту. Гдје год смо ишли сви су се бринули о нама, како у дворани, тако и ван ње. Овдје је свакако сигурност на највишем нивоу, али се свеједно осјећамо сигурније него на другим мјестима. Ово је прилика да се захвалим Игокеи што нам је на почетку сезоне понудила да буде домаћин наших домаћих утакмица. То се због логистике није десило, али је лијепо знати да имамо још један дом у тешким тренуцима. Хвала још једном свима, надам се да ћемо се поново вратити, али у добрим околностима ", рекао је генерални менаџер Хапоел Холона Рој Двора. 

Игокеа и Лакташи ће сутра бити домаћини још једне утакмице, а састају се Галатасарај и Хапоел Јерусалим. Меч је на програму у 19:30.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм