Predsjednik FS BiH

Zeljković: Preduzeti sve da se više nikada ne ponove incidenti kao u Sarajevu

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2023. 20:21

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković oglasio se na svom Instagram nalogu nakon skandaloznog ponašanja huligana koji su u sarajevskom naselju Ilidža napali roditelje srpske djece koja su učestvovala na međunarodnom turniru u Sarajevu.

“Oštro osuđujem incident koji se desio u Sarajevu na omladinskom fundlaskom turniru. U stalnom sam kontaktu sa predsjednikom Fudbalskog saveza Beograda Markom Zdarvkovićem i sa predstavnicima FK ‘Zvezdara’, kojima stojim na raspolaganju za bilo kakvu pomoć”, napisao je Zeljković u objavi.

Zeljković je naglasio da je ovo situacija u kojoj svi moraju zauzet jasan stav.

"Svi mi kao društvo i ljudi iz sporta moramo zauzeti jasan stav prema ovakvim pojavama i preduzeti sve što je u našoj mogućnosti da se više nikada i nigdje ne ponove", dodao je Zeljković.

Zeljković je poručio da se nada da će nadležni organi pronaći i sankcionisati sve počinioce nemilog događaja na turniru u Sarajevu i da se takve stvari više neće dešavati.

"Fudbal je u ovom uzrastu, prije svega, druženje i prijateljstvo, te se nadam da ovo neće uticati na ljubav djece prema sportu i fudbalu", naveo je Zeljković.

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.