Саопштење

Због бјекства Ивице Мишковића МУП Српске поднио извјештај против судских полицајаца

  • Извор: АТВ
  • 09.03.2024. 11:40

МУП Српске поднио је извјештај бањалучком тужилаштву против двојице судских полицајаца због бјекства Ивице Мишковића из зграде Основног суда у Бањалуци.

- Управа криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске поднијела је Окружном јавном тужилаштву Бања Лука Извјештај о извршеном кривичном дјелу против лица иницијала Д.Т. и Д.Т., оба из Бањалуке, због основа сумње да су извршила кривично дјело омогућавање бјекства лицу лишеном слободе - наводи се у саопштењу МУП-а те се додаје:

- Наведена лица сумњиче се да су 7. новембра 2023. године у просторијама једног суда у Бањалуци обављајући послове и зaдатке судских полицајаца пресуђено лице лишено слободе И.М. оставили без надзора и без везивања, из којих је исто искористило непажњу и погодан моменат, те побјегло у непознатом правцу - саопштено је из МУП-а Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм