Хрватска

Застрашујући судар: Једно мртво, више повријеђених

  • Извор: Индекс
  • 17.09.2024. 19:10

Објављени су детаљи тешке саобраћајне несреће на магистралном путу А3 код мјеста Горњи Богичевци, која се догодила синоћ око 2.10 часова. У несрећи је једна особа погинула, док су три повријеђене, једна теже и двије лакше.

Замјеник Општинског државног тужиоца у Славонском Броду обавио је увиђај у сарадњи са саобраћајном полицијом. Утврђено је да је несрећу изазвао 21-годишњи држављанин Србије који је управљао камионом са приколицом од истока ка западу. Није познато да ли су возачи били под дејством алкохола.

Иза њега су били 34-годишњи држављанин Србије у камиону и 58-годишњи држављанин Србије у комбију. У комбију је био и 34-годишњи путник, такође држављанин Србије, преноси "Индекс".

Застрашујућа студија о 'тихој пандемији': Милиони мртвих...

Застрашујућа студија о 'тихој пандемији': Милиони мртвих...

Двадесетједногодишњи возач изгубио је контролу над камионом и бочним дијелом возила ударио у централну ограду. У заносу су он и приколица стали преко обје саобраћајне траке. 34-годишњи возач камиона ударио је у лијеву страну приколице. Тада се 58-годишњак забио комбијем у камион.

34-годишњи возач камиона преминуо је на лицу мјеста. Мушкарац стар 58 година тешко је повријеђен, а мушкарац стар 21 и још један 34-годишњак лакше. Од 21-годишњака и 58-годишњака узети су узорци да би се провјерило да ли су били под дејством алкохола.

Саобраћај био затворен девет сати

Против 21-годишњака биће поднијета кривична пријава за кривично дјело изазивање саобраћајне незгоде у саобраћају на путевима.

По пријему дојаве, на мјесто удеса стигла је Хитна помоћ са два возила Хитне помоћи и радницима Јавне ватрогасне јединице Нова Градишка. Хитна помоћ је повријеђене превезла у Општу болницу Нова Градишка, а ватрогасци су помогли у извлачењу тијела погинуле особе.

У једном дијелу киша, у другом два метра снијега

У једном дијелу киша, у другом два метра снијега

Саобраћај сјеверном траком ауто-пута А3, на дионици од петље Нова Градишка до петље Окучани, био је затворен од 02.12 до 11.25 часова и у том периоду одвијао се алтернативним правцима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)