Hrvatska

Zastrašujući sudar: Jedno mrtvo, više povrijeđenih

  • Izvor: Indeks
  • 17.09.2024. 19:10

Objavljeni su detalji teške saobraćajne nesreće na magistralnom putu A3 kod mjesta Gornji Bogičevci, koja se dogodila sinoć oko 2.10 časova. U nesreći je jedna osoba poginula, dok su tri povrijeđene, jedna teže i dvije lakše.

Zamjenik Opštinskog državnog tužioca u Slavonskom Brodu obavio je uviđaj u saradnji sa saobraćajnom policijom. Utvrđeno je da je nesreću izazvao 21-godišnji državljanin Srbije koji je upravljao kamionom sa prikolicom od istoka ka zapadu. Nije poznato da li su vozači bili pod dejstvom alkohola.

Iza njega su bili 34-godišnji državljanin Srbije u kamionu i 58-godišnji državljanin Srbije u kombiju. U kombiju je bio i 34-godišnji putnik, takođe državljanin Srbije, prenosi "Indeks".

Zastrašujuća studija o 'tihoj pandemiji': Milioni mrtvih...

Zastrašujuća studija o 'tihoj pandemiji': Milioni mrtvih...

Dvadesetjednogodišnji vozač izgubio je kontrolu nad kamionom i bočnim dijelom vozila udario u centralnu ogradu. U zanosu su on i prikolica stali preko obje saobraćajne trake. 34-godišnji vozač kamiona udario je u lijevu stranu prikolice. Tada se 58-godišnjak zabio kombijem u kamion.

34-godišnji vozač kamiona preminuo je na licu mjesta. Muškarac star 58 godina teško je povrijeđen, a muškarac star 21 i još jedan 34-godišnjak lakše. Od 21-godišnjaka i 58-godišnjaka uzeti su uzorci da bi se provjerilo da li su bili pod dejstvom alkohola.

Saobraćaj bio zatvoren devet sati

Protiv 21-godišnjaka biće podnijeta krivična prijava za krivično djelo izazivanje saobraćajne nezgode u saobraćaju na putevima.

Po prijemu dojave, na mjesto udesa stigla je Hitna pomoć sa dva vozila Hitne pomoći i radnicima Javne vatrogasne jedinice Nova Gradiška. Hitna pomoć je povrijeđene prevezla u Opštu bolnicu Nova Gradiška, a vatrogasci su pomogli u izvlačenju tijela poginule osobe.

U jednom dijelu kiša, u drugom dva metra snijega

U jednom dijelu kiša, u drugom dva metra snijega

Saobraćaj sjevernom trakom auto-puta A3, na dionici od petlje Nova Gradiška do petlje Okučani, bio je zatvoren od 02.12 do 11.25 časova i u tom periodu odvijao se alternativnim pravcima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    Stranačka hronika

  • 21:40 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)