Предсједник Србије

Вучић: Има много чудних ствари, истрага ће показати све мотиве убиства Крсмановића

  • Извор: Агенције
  • 19.07.2024. 21:33

Предсједник Србије Александар Вучић вечерас је још једном изразио саучешће породици убијеног полицајца Николе Крсмановића и рекао да у вези са убицом има много чудних ствари, да је истрага још у току и да ће тек показати све мотиве.

Вучић је рекао за Прву да је то ужасна трагедија и да су органи радили свој посао, као и да је БИА на основу обавјештења градоначелника Лознице о кретању лица осумњиченог за тероризам и за убиство полицајца, реаговала и да је САЈ реаговао у складу са законом и овлашћењима које имају.

"И то је то. Оно што је важно, то је да ће истрага тек показати све мотиве. Има много чудних ствари у цијелој причи, али ја за разлику од неких других у региону не трчим пред руду и не доносим закључке на основу прича и теорија завјере, а много их има у овом случају. Није фер и бесмислено је неког другог и неког више окривљавати без довољно показатеља и стварних материјалних доказа“, рекао је Вучић.

Каже да има још једно лице српске националности из једне друге државе у региону које је помагало.

"И све је врло чудно, као и њемачка боравишна дозвола која је лажна, која је требало да нас наведе на помисао да он иде у Њемачку, али уопште није био план да иде у Њемачку. И много ствари је ту под знаком питања, али надлежни органи нека се тиме баве“, рекао је Вучић.

Пратите нас и путем Вибера