Predsjednik Srbije

Vučić: Ima mnogo čudnih stvari, istraga će pokazati sve motive ubistva Krsmanovića

  • Izvor: Agencije
  • 19.07.2024. 21:33

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je još jednom izrazio saučešće porodici ubijenog policajca Nikole Krsmanovića i rekao da u vezi sa ubicom ima mnogo čudnih stvari, da je istraga još u toku i da će tek pokazati sve motive.

Vučić je rekao za Prvu da je to užasna tragedija i da su organi radili svoj posao, kao i da je BIA na osnovu obavještenja gradonačelnika Loznice o kretanju lica osumnjičenog za terorizam i za ubistvo policajca, reagovala i da je SAJ reagovao u skladu sa zakonom i ovlašćenjima koje imaju.

"I to je to. Ono što je važno, to je da će istraga tek pokazati sve motive. Ima mnogo čudnih stvari u cijeloj priči, ali ja za razliku od nekih drugih u regionu ne trčim pred rudu i ne donosim zaključke na osnovu priča i teorija zavjere, a mnogo ih ima u ovom slučaju. Nije fer i besmisleno je nekog drugog i nekog više okrivljavati bez dovoljno pokazatelja i stvarnih materijalnih dokaza“, rekao je Vučić.

Kaže da ima još jedno lice srpske nacionalnosti iz jedne druge države u regionu koje je pomagalo.

"I sve je vrlo čudno, kao i njemačka boravišna dozvola koja je lažna, koja je trebalo da nas navede na pomisao da on ide u Njemačku, ali uopšte nije bio plan da ide u Njemačku. I mnogo stvari je tu pod znakom pitanja, ali nadležni organi neka se time bave“, rekao je Vučić.

Pratite nas i putem Vibera