Током шетње

Војник ЕУФОР-а погинуо у несрећи код Травника

  • Извор: Кликс
  • 05.05.2024. 07:46

Команда ЕУФОР-а саопштила је како је војник који је служио у мисији преминуо након несреће која се догодила током шетње на подручју Травника.

Како је наглашено, двојица војника су искористили слободно вријеме за шетњу на подручју Травника када се догодила несрећа и то на планинском предјелу.

"Након што је ЕУФОР упозорен на ово, хеликоптер ЕУФОР МЕДЕВАЦ распоређен је на њихову локацију. ЕУФОР МЕДЕВАЦ се током ове операције суочио са тешким тереном и временским условима. Љекар и болничар су пружили помоћ повријеђеном војнику који је, нажалост, на лицу мјеста проглашен мртвим", наведено је.

ЕУФОР је овом приликом упутио и саучешће породици те пријатељима војника.

"ЕУФОР жели искористити ову прилику да изрази саучешће породици, пријатељима и колегама овог војника у овом тешком тренутку. Други војник, који није повријеђен, такође је евакуисан хеликоптером ЕУФОР-а МЕДЕВАЦ. ЕУФОР ће наставити пружати подршку у свим ситуацијама. ЕУФОР се такође жели захвалити медицинској установи која је пружила помоћ", закључили су.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.