Мистерија

''Вјероватно је био жив након удеса, али ово је чудно'' - Лукин пријатељ открио нове језиве детаље

  • Извор: Курир
  • 02.09.2024. 22:06

Тијело Луке Вуксановића за којим је породица трагала девет дана пронађено је на 100 метара од раскрснице у Младеновцу на којој се догодила тешка несрећа.

Према ријечима Лукиних пријатеља, младић је највјероватније био жив, али тешко повријеђен, у моментима након несреће али, како кажу, ваздушни јастук га је додатно ошамутио због чега је изгубио оријентацију и кренуо у погрешном смјеру.

- Камере овдје нису успјеле да га сниме, међутим, мислимо да је изгубио контролу над возилом, ударио у банкину, а да су од ударца изашли ваздушни јастуци који су га додатно ошамутили. Обдукција ће установити које повреде има, међутим, вјерујемо да је тад изгубио оријентацију и да је кренуо ка шипражју у нади да ће успјети да пронађе помоћ. Ми још увијек не знамо како се све ово догодило. Како је могуће да је био на само 100 метара, а да га нико није видио нити чуо чак и у тим тренуцима послије несреће. Овдје је било људи, дошли су и људи из ресторана, заустављали су се аутомобили, међутим, нико га није ни чуо ни видио - каже један од пријатеља.

Радници оближњег ресторана одмах су након несреће изашли из локала како би покушали да помогну, међутим, у возилу нису затекли никог.

Детаљи потраге за Луком: Ишли смо у смјеру гдје није могао сам да дође у том стању

Детаљи потраге за Луком: Ишли смо у смјеру гдје није могао сам да дође у том стању

- Било је доста гостију у ресторану. Чуло се као да је бомба пукла. Сви су излетјели напоље јер нису знали шта се догодило. Дотрчали су до аутомобила, али унутра никог није било. Викали су, било им је чудно, знали су да мора да је излетио из кола, мислило се и да је можда испао након несреће, међутим, ништа нису успјели да пронађу - каже саговорник.

Подсјетимо, тијело Луке Вуксановића пронађено је на само 100 метара од мјеста саобраћајне несреће коју је имао прије девет дана.

Како је Лукина старија сестра испричала Лука је био сам у колима и кренуо је код другара. На наплатној рампи, како је објаснила, причао је са радницом због ЕНП, јер му се није добро очитала наплата, због чега се враћао, пише Курир.

- Послије 7 километара од наплатне рампе се десило то што се десило. Аутомобил је наставио право, није скренуо, и излетио је са пута. Међутим, како нам је полиција рекла, судећи по снимцима које су видјели, послије 40 секунди се појавила жена. Стала је колима, људи из оближњег ресторана су излетјели одмах. Међутим, за 40 секунди да неко нестане је просто невјероватно - испричала је она.

Пратите нас и путем Вибера