Језиво

Детаљи потраге за Луком: Ишли смо у смјеру гдје није могао сам да дође у том стању

  • Извор: Курир
  • 02.09.2024. 17:14

Припадници полиције и екипа форензичара однијели су тијело младог Луке Вуксановића, који је на путу ка Младеновцу имао тешку саобраћајну несрећу, након чега се данима водио као нестали.

Нажалост, његово тијело пронађено је у шипражју на 100 метара удаљености од мјеста гдје је до удеса дошло.

- Први дан када је пријављено полицији, изашли су на лице мјеста и нису залазили дубље у шуму, тада су са њима били и припадници ватрогасне службе. Другог дана такође су дошли до мјеста удеса, код скретања за Сопот, међутим свима је прва асоцијација била то да је Лука исценирао све ово и намјерно нестао, да побјегне од нечега или шта год већ. Ми знамо да то није личило на њега, али све вријеме смо се надали, иако смо сви изашли да га тражимо, да га ипак нећемо наћи овдје - прича за Курир једна блиска рођака породице.

Како је потом испричала, породица данима није одустајала од тога да свог рођеног пронађу у нади да је негдје добро, али да се склонио са прометног пута, иако у колима којима је управљао када је дошло до несреће, није било трагова крви од повреда.

- Ми ниједног момента нисмо одустали, тражили смо га свуда, прошли смо овуда неколико пута, није нам јасно како га нисмо видјели. Да га је неко раније нашао, можда би био жив... - додала је саговорница.

Иначе, породица је убрзо након безуспјешних дана потраге ријешила да потражи помоћ и међу другим људима добре воље који би им помогли.

Ово је пут којим се кретао нестали Лука из Београда

Ово је пут којим се кретао нестали Лука из Београда

- Јутрос смо се окупили сви на мјесту гдје је дошло до несреће, дошли су и инспектори, међутим они су наравно кренули потпуно одвојено у потрагу тек данас, а ушли смо у 9. дан како Луке нема. Нас су послали ка другим правцима, ишли смо у смјеру гдје није било шансе да дође сам у том стању, обилазили смо сваки јарак, подручје око и испод пруге, чак и овај канал. Након неког времена Лукина сестра је добила поруку да га је припадник полиције пронашао. Односно послије нам је Лукин брат испричао да је он наишао на полицију са друге стране, када су му рекли да никако не прилази, али када им је он рекао да је он из породице, само су му кратко одговорили да су нешто пронашли и да чека - испричао је Лукин пријатељ.

Екипа Хитне помоћи два пута је долазила на мјесто несреће, а тијело је подсјетимо пронађено у шипражју високом око 70,80 цм и то на само 100 метара од места несреће.

С обзиром на то да је тијело пронађено у потпуно непрепознатљивом стању, полиција ће накнадно извршити све претраге и након ДНК анализе коначно ће се знати сви детаљи. Такође, Више јавно тужилаштво наложило обдукцију, а како Курир сазнаје, блиски људи препознали су шортс који је младић имао на себи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.