Детаљи злочина

Ужас у селу: Милан заклао комшију испред печењаре!

  • 28.08.2024. 17:17

Мјештани Баваништа су у шоку након вијести која их је све затекла када је њиховог комшију Милана А. (42) убио пријатељ Милан М. (75), такође мјештанин овог мјеста.

Како Курир сазнаје, све се издешавало испред печењаре у Баваништу, а убиству је претходила бурна свађа.

- Ту испред печењаре се људи често скупљају, тако је било и јуче. Обојица Милана су били ту, дружили се, пили и клали свиње. Одједном је избила нека свађа између Милана А. и Милана М. Убијени је скочио на комшију и гађао га столицом, како сам чуо, а онда је овај други отишао кући - каже мјештанин за Курир и додаје да никоме није ни пало на памет шта је имао на уму.

Језива саобраћајка - возило уништено, саобраћај обустављен

Језива саобраћајка - возило уништено, саобраћај обустављен

- Нико није знао што је отишао кући, а живи ту у близини, мислили смо да је отишао да се склони пошто је свађа била жестока, међутим, он је отишао по нож, вратио се и избо неколико пута јадног Милана.

Иначе, убијени Милан бавио се клањем свиња по селу, мјештани кажу да га добро познају и да са њим никада раније нису имали проблема. Међутим, за старијег човјека, осумњиченог за убиство, тврде да је и раније био проблематичан, али да их је шокирало то што је био у стању да убије човјека.

Страва у Новом Пазару: Убио супругу, па себе

Страва у Новом Пазару: Убио супругу, па себе

- И у младости је правио проблеме, али да убије човјека, то већ никоме није јасно, све нас је затекла ова вијест - кажу шокирани мјештани.

Осумњичени за убиство је иначе пензионер, живио је у Баваништу са супругом, а из тог брака има одраслу дјецу. С друге стране, убијени није имао породицу, живио је сам и према ријечима комшија, никада се није женио.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.