Detalji zločina

Užas u selu: Milan zaklao komšiju ispred pečenjare!

  • 28.08.2024. 17:17

Mještani Bavaništa su u šoku nakon vijesti koja ih je sve zatekla kada je njihovog komšiju Milana A. (42) ubio prijatelj Milan M. (75), takođe mještanin ovog mjesta.

Kako Kurir saznaje, sve se izdešavalo ispred pečenjare u Bavaništu, a ubistvu je prethodila burna svađa.

- Tu ispred pečenjare se ljudi često skupljaju, tako je bilo i juče. Obojica Milana su bili tu, družili se, pili i klali svinje. Odjednom je izbila neka svađa između Milana A. i Milana M. Ubijeni je skočio na komšiju i gađao ga stolicom, kako sam čuo, a onda je ovaj drugi otišao kući - kaže mještanin za Kurir i dodaje da nikome nije ni palo na pamet šta je imao na umu.

Jeziva saobraćajka - vozilo uništeno, saobraćaj obustavljen

Jeziva saobraćajka - vozilo uništeno, saobraćaj obustavljen

- Niko nije znao što je otišao kući, a živi tu u blizini, mislili smo da je otišao da se skloni pošto je svađa bila žestoka, međutim, on je otišao po nož, vratio se i izbo nekoliko puta jadnog Milana.

Inače, ubijeni Milan bavio se klanjem svinja po selu, mještani kažu da ga dobro poznaju i da sa njim nikada ranije nisu imali problema. Međutim, za starijeg čovjeka, osumnjičenog za ubistvo, tvrde da je i ranije bio problematičan, ali da ih je šokiralo to što je bio u stanju da ubije čovjeka.

Strava u Novom Pazaru: Ubio suprugu, pa sebe

Strava u Novom Pazaru: Ubio suprugu, pa sebe

- I u mladosti je pravio probleme, ali da ubije čovjeka, to već nikome nije jasno, sve nas je zatekla ova vijest - kažu šokirani mještani.

Osumnjičeni za ubistvo je inače penzioner, živio je u Bavaništu sa suprugom, a iz tog braka ima odraslu djecu. S druge strane, ubijeni nije imao porodicu, živio je sam i prema riječima komšija, nikada se nije ženio.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: