Страни држављанин

Утврђен идентитет малољетника који се утопио у језеру у БиХ

  • Извор: СРНА
  • 19.06.2024. 11:15

У Јабланичком језеру у Коњицу утопио се шеснаестогодишњак из Саудијске Арабије, потврђено је Срни у Министарству унутрашњих послова (МУП) Херцеговачко-неретванског кантона.

Из МУП-а су навели да је синоћ око 20.00 часова Полицијској станици Коњиц пријављено да се у мјесту Радешине у Јабланичком језеру утопило малољетно лице.

"У 21.30 часова тијело су пронашли и извукли из воде рониоци Горске службе спасавања (ГСС) Прењ. Тијело је превезено у градску мртвачницу Коњиц. Мртвозорник је прегледом утврдио да је смрт наступила утапањем. Извршен је увиђај и предузете су све потребне мјере", рекли су из полиције.

Претучени мушкарац напао супругу, па завршио испред Дома здравља!

Претучени мушкарац напао супругу, па завршио испред Дома здравља!

Рониоци ГСС Прењ су, након што је од њих затражена помоћ од кантоналног Тужилаштва, синоћ пронашли тијело на дубини од око пет метара у мјесту Радешине у Коњицу.

"На мјесто утапања изашао је ронилачки тим ГСС Прењ, те су, након што су лоцирали могуће мјесто гдје се налази утопљеник, из другог зарона пронашли тијело, које је извучено на обалу и предато увиђајној екипи", саопштено је из ГСС Прењ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)