Провалио у објекат

Украо пиће у Језеру па ухапшен у Неуму

  • Извор: АТВ
  • 27.12.2023. 13:23

Е.З. из Језера ухапшен је јуче у Неуму због сумње да је из једног угоститељског објекта у Језеру украо алкохолна и безалкохолна пића у вриједности од око 800 КМ, наведено је у саопштењу Полицијске управе Мркоњић Град.

Крађа је пријављена 1. децембра а како је пријавио оштећени, чији објекат се налази у мјесту Љојићи, у објекат је насилно проваљено. 

"Одмах по сазнању да је извршено кривично дјело, а на основу оперативног рада на терену и прикупљених информација, полицијски службеници Полицијске станице Језеро дошли су до сазнања да постоје основи сумње да је извршилац наведеног кривичног дјела Е.З. из Језера за којим су расписали потрагу“, стоји у саопштењу. 

Е.З. је јуче лоциран на подручју Неума, те је од стране полицијских службеника Полицијске станице Неум ухапшен. 

"Истог дана полицијски службеници Полицијске станице Језеро извршили су прихват лица лишеног слободе. О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се над осумњичени лицем изврши криминалистичка обрада, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за почињено кривично дјело 'Тешка крађа'“, стоји у саопштењу. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.