Provalio u objekat

Ukrao piće u Jezeru pa uhapšen u Neumu

  • Izvor: ATV
  • 27.12.2023. 13:23

Е.Z. iz Jezera uhapšen je juče u Neumu zbog sumnje da je iz jednog ugostiteljskog objekta u Jezeru ukrao alkoholna i bezalkoholna pića u vrijednosti od oko 800 KM, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Krađa je prijavljena 1. decembra a kako je prijavio oštećeni, čiji objekat se nalazi u mjestu Ljojići, u objekat je nasilno provaljeno. 

"Odmah po saznanju da je izvršeno krivično djelo, a na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija, policijski službenici Policijske stanice Jezero došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršilac navedenog krivičnog djela Е.Z. iz Jezera za kojim su raspisali potragu“, stoji u saopštenju. 

Е.Z. je juče lociran na području Neuma, te je od strane policijskih službenika Policijske stanice Neum uhapšen. 

"Istog dana policijski službenici Policijske stanice Jezero izvršili su prihvat lica lišenog slobode. O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičeni licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo 'Teška krađa'“, stoji u saopštenju. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:50 Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

    '''Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.