Куршумлија

Ухапшени закупац плаца и власник рингишпила, повријеђено 13 особа

  • Извор: Телеграф
  • 08.05.2024. 19:54

Потпредсједник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је у несрећи на вашару у Куршумлији, приликом рушења конструкције рингишпила, повријеђено 13 лица.

"У данашњој несрећи у Куршумлији на вашару поводом Марковдана, приликом рушења конструкције рингишпила, повријеђено је 13 лица старости од 10 до 22 година.

Једна дјевојчица од 13 година задобила је тешке тјелесне повреде опасне по живот и пребачена је у УКЦ у Нишу, преноси Телеграф.

Јован Недељковић, закупац плаца и Зоран Љубомировић, власник рингишпила, ухапшени су и задржани због основане сумње да су извршили тешко дјело против опште сигурности," изјавио је министар Дачић

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм