Одређен притвор

Ухапшена мајка која је претукла наставницу у Београду

  • Извор: Мондо.рс
  • 14.06.2024. 10:09

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београду су донијели рјешење о задржавању окривљене А. Р. (32) због кривичног дјела злостављање и мучење и кривичног дјела угрожавање сигурности.

Ухапшеној се кривичном пријавом ставља на терет да је дана 13. јуна 2024. године, у основној школи на Новом Београду, незадовољна закљученом оцјеном њеног сина, упутила оштећеној - наставници пријетње по живот и тијело, вријеђала је, почупала за косу и задала јој више удараца у предјелу тијела наневши оштећеној лаке тјелесне повреде.

Ужас у школи

Ужас у школи "Јован Дучић" - Мајка ђака претукла наставницу биологије

Усљед радњи окривљене оштећеној је, по сопственој изјави, повређено људско достојанство и осјећа страх за своју безбједност, а уједно је предметни догађај изазвао и узнемиреност грађана, нарочито због чињенице да се догодио у основној школи.

Ново насиље у школама: Родитељи ученице напали учитељицу

Ново насиље у школама: Родитељи ученице напали учитељицу

Окривљена ће 15. јуна 2024. године бити саслушана од стране јавног тужиоца на све околности догађаја. Свјесни учесталости напада на просвјетне раднике Треће основно јавно тужилаштво у Београду ће предлагати најстроже санкције и на тај начин утицати на безбједност свих грађана и очување образовних институција.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.