Određen pritvor

Uhapšena majka koja je pretukla nastavnicu u Beogradu

  • Izvor: Mondo.rs
  • 14.06.2024. 10:09

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beogradu su donijeli rješenje o zadržavanju okrivljene A. R. (32) zbog krivičnog djela zlostavljanje i mučenje i krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je dana 13. juna 2024. godine, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocjenom njenog sina, uputila oštećenoj - nastavnici prijetnje po život i tijelo, vrijeđala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predjelu tijela nanevši oštećenoj lake tjelesne povrede.

Užas u školi

Užas u školi "Jovan Dučić" - Majka đaka pretukla nastavnicu biologije

Usljed radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i osjeća strah za svoju bezbjednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.

Novo nasilje u školama: Roditelji učenice napali učiteljicu

Novo nasilje u školama: Roditelji učenice napali učiteljicu

Okrivljena će 15. juna 2024. godine biti saslušana od strane javnog tužioca na sve okolnosti događaja. Svjesni učestalosti napada na prosvjetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbjednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija.

(Mondo)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.