Kneževo

Uhapšen zbog tuče, a potom oštetio prostorije policijske stanice

  • 07.06.2021. 12:08

Policijskim službenicima Policijske stanice Kneževo juče je prijavljeno je da je u toku tuča između dvije osobe. 

Na licu mjesta je zatečen A.V. koji je izjavio da mu je Ž.K. prišao, uhvatio ga za garderobu, privukao sebi i zatvorenom pesnicom udario u glavu, usljed čijeg udarca je pao na tlo a Ž.K. se trčeći udaljio u nepoznatom pravcu. 

S.M., policijski službenik, koji nije bio na dužnosti je nedaleko od mjesta dođagaja, zadržao lice Ž.K. do dolaska patrole policije. Nakon utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu utvrđeno je da je Ž.K. pod uticajem alkohola, te je lišen slobode i sproveden u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode. 

Istog dana, lice Ž.K. je, dok se nalazio u prostorijama za zadržavanje lica lišenih slobode, fizičkom snagom oštetio vrata i okvir vrata prostorije za zadržavanje. Na licu mjesta je izvršen uviđaj a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je događaje kvalifikovao kao krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ te naložio preduzimanje svih radnji u cilju dokumentovanja navedenih krivičnih djela te da se Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima dostavi u redovnoj proceduri.

Тагови: