Приједор

Ухапшен разбојник, у пљачку ишао због коцкарсих дугова

Приједорска полиција ухапсила је Д.К. (27) из Приједора због сумње да је опљачкао кладионицу у којој је пријетећи ножем од раднице украо 1.170 КМ.

Осумњичени Д.К. раније није пролазио кроз полицијске евиденције, а током испитивања је испричао да се на пљачку одлучио јер је имао коцкарске дугове.

”Након хапшења криминалистичком обрадом је уврђено да је Д.К. 22. фебруара око 18,45 часова уз пријетњу употребе хладног оружја-ножа од раднице кладионице украо новац у износу од 1.170 КМ”, наводе у полицији.

Уз пријетњу ножем опљачкао кладионицу у Приједору, ево колики је износ украо

Уз пријетњу ножем опљачкао кладионицу у Приједору, ево колики је износ украо

Додају да је у току рад на комплетирању предмета након чега ће Окружном јавном тужилаштву Приједор против осумњиченог Д.К. бити достављен извјештај за почињено кривично дјело разбојништва.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)