Фоча

Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила полицајца

  • 07.10.2023. 18:19

Припадници Полицијске управе Фоча ухапсили су данас мушкарца чији су иницијали Б.Д. из Рудог због сумње да је учествовао у паљењу аутомобила полицијског службеника из овог мјеста, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

У саопштењу се подсјећа да је Полицијској станици Рудо 6. марта пријављено да су НН лице или више њих у мјесту Пребидоли у овој општини паљењем аутомобила "фолксваген" у власништву полицијског службеника ове станице извршили кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Захваљујући континуираном оперативном раду, припадници Полицијске управе Фоча идентификовали су извршиоце, од којих су двојица малољетници, наводи се у саопштењу.

По наредби Основног суда Вишеград и под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево у четвртак, 5. октобра, извршен је претрес куће и помоћних просторија које користи малољетни извршилац, а данас је извршен претрес куће лица Б.Д. из Рудог.

У току је криминалистичка обрада Б.Д, а након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављена допуна извјештаја о почињеном кривичном дјелу против три лица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм