Сплит

Ухапшен манијак који је шипком ударио дјевојку па је силовао

  • Извор: Агенције
  • 18.06.2024. 14:16

Министар унутрашњих послова Хрватске Давор Божиновић потврдио је данас да је приведен мушкарац који се доводи у везу с мучним случајем из Сплита у којем је шипком нападнута 18-годишња дјевојка усред ноћи, након чега је силована.

Том приликом дјевојци је сломљена рука, а има и повреде главе.

Божиновић је рекао да су га нашли својим каналима, а не захваљујући дојавама грађана којима је полиција упутила апел за помоћ.

Новинари су питали зашто је полиција снимак починиоца објавила у понедјељак увече, након свих вечерњих вијести, Божиновић је рекао:

"Тај нас је догађај с правом згрозио, полиција је одмах кренула у криминалистичко истраживање и користила је све алате који јој стоје на располагању. Особа која се доводи у везу с тим догађајем је приведена у сплитској полицији. Снимак се користио, ако може помоћи, али овај случај је полиција одрадила користећи своје оперативне методе. Од снимка није било помоћи, полицијски рад који је довео до, рекао бих, брзог открића особе која се може довести у вези с тим (догађајем оп.а). Због интереса жртве не могу више ништа рећи".

Двомјесечна беба хеликоптером превезена из Бањалуке у Београд

Двомјесечна беба хеликоптером превезена из Бањалуке у Београд

Подсјетимо, све се догодило око 2.40 сату у недјељу, 16. јуна, на Куману. Након напада, дјевојка је завршила у болници гдје су утврдили да јој је сломљена рука и да има лакшу повреду на глави, а након обраде пуштена је на кућну његу.

"16. јуна 2024. године на подручју Сплита за сада непознати мушкарац шипком је ударио млађу женску особу, након чега ју је присилио на радњу изједначену са полним односом. На мјесту догађаја обављен је увиђај, обавијештено је Жупанијско државно тужилаштво у Сплиту и проводи се интензивно криминалистичко истраживање и трагање за починиоцем", објавила је раније полиција која је потом позвала људе који имају информације о догађају нека се јаве те су објавили и снимак надзорне камере на којој се види осумњичени.

Резолуција о Сребреници долази Њемачкој на наплату: Руси на потезу

Резолуција о Сребреници долази Њемачкој на наплату: Руси на потезу


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)