Ужас у Црној Ријеци

Трагедија: Дијете погинуло у судару, повријеђена цијела породица!

Малољетно дијете је погинуло у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Црној Ријеци код Мркоњић Града када је дошло до судара "пежоа” и камиона ”сканија”.

Повријеђено је укупно шест особа , од чега су четворо малољетна дјеца, те њихови родитељи. Сви су превезени у УКЦ Републике Српске и једно дијете је нажалост преминуло, док су остали чланови породице задржани на лијечењу и степен њихових повреда засада није познат.

У Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци наводе да се несрећа догодила у 13.25 часова на магистралном путу Бањалука - Јајце.

”У несрећи су учествовали 'пежо' којим је управо Ралес Сулејмановић (19) из Градишке и камион 'сканиа' за чијим воланом је био Николче Милошевски из Македоније. У несрећи је тјелесне повреде задобио возач аутомобила, његово четворо малољетне дјеце и супруга. Нажалост, једно дијете је подлегло”, наводе у ОЈТ Бањалука.

Стравичан судар камиона и аутомобила у Црној Ријеци!

Стравичан судар камиона и аутомобила у Црној Ријеци!

Додају да је увиђај на лицу мјеста извршио дежурни тужилац Мирослав Котур, заједно са полицијским службеницима ПУ Мркоњић Град.

”Тужилац је наложио да се спроведу све истражне мјере и радње како би се утврдио тачан узрок и околности несреће. Наложена је и обдукција преминулог дјетета која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, наводе у ОЈТ Бањалука.


Пратите нас и путем Вибера