Три особе повријеђене

У једном дану седам саобраћајних незгода на подручју ПУ Зворник

  • Извор: АТВ
  • 06.08.2024. 09:53

Чак седам саобраћајних незгода јуче се догодило на подручју које покрива Полицијска управа Зворник, у којима су три особе повријеђене, од чега двије тешко.

Поред тога, један учесник у саобраћају је ухапшен због присуства алкохола у организму, као и два учесника саобраћајне незгоде, један због присуства алкохола, а други због одбијања да се подвргне тестирању на присуство алкохола у организму.

У улици Дринска, општина Братунац, око 11,40 часова,  догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путничко возило марке мерцедес којим је управља Б.Р. из Братунца и бициклиста Б.Ј. из Братунца. 

„Бициклисти је указана љекарска помоћ у Јавној здравственој установи Дом здравља Братунац, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде и исти је на даље лијечење упућен у ЈЗУ Болница Зворник“, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Страшни призори на мјесту несреће: Младићи погинули на кућном прагу

Страшни призори на мјесту несреће: Младићи погинули на кућном прагу

О наведеном је обавијештено надлежно тужилаштво. Против лица Б.Р. слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“. 

На локалном путу у мјесту Ђулићи, на подручју града Зворника, јуче је око 13,30 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила тешке тјелесне повреде. Полицијској станици за безбједност саобраћаја Зворник је пријављено да се лице М.Г. из Сапне, јавило у ЈЗУ Болница Зворник ради указивања љекарске помоћи због повреда задобијених у саобраћајној незгоди. Полицијски службеници извршили су увиђај саобраћајне незгоде у којој је учествовало једно путничко возило марке форд којим је управљало повријеђено лице. Против возача М.Г. слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка надлежном суду. 

Полицијски службеници ПС за БС Зворник извршили су увиђај саобраћајне незгоде која се догодила на магистралном путу Зворник-Власеница у мјесту Ново Село, град Зворник. 

У незгоди је учествовало путничко возило марке поло којим је управљало лице Љ.Ј. из Зворника, које је том приликом задобило лаке тјелесне повреде констатоване у ЈЗУ Болница Зворник. Лице је прекршајно санкционисано. 

Тешка саобраћајка код Мостара: Има повријеђених

Тешка саобраћајка код Мостара: Има повријеђених

У Милићима су полицијски службеници лишили слободе М.Д. из Шековића јер је учествовао у саобраћајној незгоди, а извршеним испитивањем на присуство алкохола утврђено је присуство од 2,07 g/kg алкохола у организму.

Такође, полицијски службеници ПС Братунац јуче су ухапсили лице Н.Б. из Сребренице, које је као учесник саобраћајне незгоде одбило да се подвргне тестирању на присуство алкохола у организму.

Поред тога, полицијски службеници ПС Козлук ухапсили су А.А. из Тузле, због почињеног прекршаја из члана 174. Закона основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ. Током вршења контроле у саобраћају, полицијски службеници су зауставили путничко возило којим је наведени управљао те је алкотестом утврђено присуство од 1,58 g/kg алкохола у организму.

Судар пасата и голфа у бијељинском насељу: Три особе у болници

Судар пасата и голфа у бијељинском насељу: Три особе у болници

"Иако постоји континуитет, полицијски службеници Управе ће у наредном периоду појачати активности на санкционисању уочених прекршаја, посебно прекршаја који се јављају као узроци саобраћајних незгода. Наиме, репресивно дјеловање је у циљу смањења саобраћајних незгода са посљедицама по лица и стварања навика код учесника у саобраћају да поштују саобраћајна правила“, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Полицијска управа Зворник апелује на све учеснике у саобраћају да поштују законске прописе, а првенствено на возаче моторних возила да брзину кретања возила прилагоде условима и стању на путевима и да не управљају возилом под дејством алкохола, како би одговорним понашањем заштитили себе и друге учеснике у саобраћају.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

    ''Црна Гуја

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица