Iz mora izvučen utopljenik, istraga u toku

U Grčkoj nađeno tijelo za koje se sumnja da je nestali Radovan

  • Извор: Новости.рс
  • 13.06.2023. 16:08

Tijelo nepoznatog muškarca izvučeno je iz mora u Grčkoj u mjestu Seferos, a sumnja se da je u pitanju nestali državljanin Srbije Radovan Juračić (44) iz Kikinde, koji je nestao 29. maja kada se uveče ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos.

Ambasada Srbije u Atini je obaviještena da je 120 kilometara od Atine u moru pronađeno tijelo neidentifikovanog muškarca koji odgovara opisu nestalog Radovana Juračića.

- Pažnju policije privukla je brojanica koju je imao utopljenik na lijevoj ruci, gdje je utvrđeno da se ne radi o migrantu. Takođe, opis sata, odeće i obuće odgovara opisima koje je dala porodica Juračić. Policija je naredila da se uradi autopsija, a telo je u lošem stanju - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Grčka traga za nestalim Srbinom: Radovanova supruga otkrila detalje

Grčka traga za nestalim Srbinom: Radovanova supruga otkrila detalje

Našu ambasadu o pronalasku tijela, za koje oni sumnjaju da je nestali Srbin, obavijestila je policija sa Kosa.

Tijelo još uvijek nije zvanično identifikovano, procedura je u toku.

O pronalasku tijela obavještena je i porodica nestalog u Kikindi koja je, kako mediji nezvanično saznaju, potvrdila da odjeća i sat odgovaraju odjeći i satu koje je imao nestali Kikinđanin. Sada se očekuje nalog grčkog Interpola kako bi majka Radovana Juračića dala DNK podatke.

Ovo je SAD: LGBTQ žurka u Bijeloj kući, druženje s Bajdenom pa toples provod

Ovo je SAD: LGBTQ žurka u Bijeloj kući, druženje s Bajdenom pa toples provod

Podsjetimo, Juračić je kobnog dana došao autobusom iz Srbije u Atinu, a na Kos je trebalo da ode kod kuma, kod koga je i ranije dolazio. Radovanova supruga ranije je za Kurir rekla da se sa njim posljednji put čula kada se ukrcao na brod, da joj je zvučao normalno, i da je rekao da će se javiti ujutru kad stigne. Međutim, to je bio posljednji put kad su se čuli.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм