Потјерница

У Бањалуци ухапшен убица из Хрватске

Бањалучка полиција ухапсила је Ивана Јурића из Градачца за којим је Интерпол Загреб расписао међународну потјерницу због убиства.

У ПУ Бањалука наводе да је хапшење усљедило након Јурић јуче око 15.45 часова физички напао једну особу.

”Оштећени је пријавио полицији да је нападнут од стране И.Ј., коме је уручен прекршајни налог због прекршаја из Закона о јавном реду и миру. Након извршених провјереа утврђено је да је за И.Ј. од стране НЦБ Интерпола Загреб расписана црвена дифузна потјерница, у сврху извршења кривичне пресуде због почињеног кривичног дјела убиство”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Јурић је након хапшења спроведен у Суд БиХ.

Како сазнаје АТВ Јурића је Жупанијски суд у Славонском Броду осудио на 10 година затвора због убиства Милана Губића (31) 22. августа 2017. године. Злочин се догодио испред кафића ”Хајдук” у Славонском Броду када је Јурић у Губића испалио три хица из пиштоља. Несрећни човјек је сутрадан преминуо од посљедица задобијених повреда.

Пресуду је потврдио и Врховни суд Хрватске и за Јурићем је расписана потјерница. Јурић је по потјерници ухапшен у Требињу крајем марта 2018. године и тада је пуштен на слободу јер је утврђено да поред хрватског има и држављанство БиХ.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:55 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:25 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)