U Banjaluci oduzeta dva vozila od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja

  • 28.05.2021. 13:27

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili su kontrolu teretnog vozila marke „WV Transporter“, kojim je upravljao D.J. iz Čelinca. Kontrolom je utvrđeno da je navedeni upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je da je D.J. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 10.330KM.

Istog dana, izvršena je i kontrola putničkog vozila marke „Mercedes“, kojim je upravljalo lice inicijala E.S. iz Doboja.

Kontrolom je utvrđeno da je navedeni upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita. Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je da je E.S. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 5.545KM.

Zbog gore navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica D.J. i E.S. vozila su oduzeta, te će protiv istih biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu
O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм