Источно Сарајево

У акцији ”Код” ухапшени сарадници Дарка Елеза

У акцији ”Код”, која је јутрос покренута на подручју Бањалуке и Источног Сарајева, ухапшено је 15 особа осумњичених за трговину наркотицима.

Како сазнаје АТВ у Бањалуци је ухапшен Бојан Ристичевић, док су на подручју Источног Сарајева ”пали” Данило Цицовић, познат из предмета ”Волан”, Борис Митровић звани Гилмар, као и друге особе које се оперативно доводе у везу са Дарком Елезом.

Акцијом је обухваћен и Миљан Радоња који се и раније доводио у везу са организованим криминалом, а већ дуже вријеме се налази у бјекству и за њим је расписана Интерпол потјерница.

Прве фотографије са мјеста претреса у Бањалуци, одузет ”пасат”

Прве фотографије са мјеста претреса у Бањалуци, одузет ”пасат”

Из ПУ Источно Сарајево је саопштено да акцију спроводе заједно са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске, а у сарадњи са ЕУРОПОЛ-ом. Као што је АТВ писао акција се реализује на основу доказа и информација прикупљени декрипцијом апликација ”Скај”.

”По наредбама Окружног суда Источно Сарајево и надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево у току су претреси на 27 локација, на подручју Источног Новог Сарајева, Источне Илиџе, Пала, Источног Старог Града, Бања Луке и Кантона Сарјево. Тренутно је слободе лишено 15 лица”, саопштила је ПУ Источно Сарајево.

Додају да је акција усмјерена на групу која се сумњичи да су већ дужи временски период на подручју Источног Сарајева договарала куповину, дистрибуцију и новчану исплату различитих врста дрога (кокаин, хероин, марихуана, амфетамин, екстази и друго), те на тај начин починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Велика ”Скај” акција полиције у Бањалуци и Источном Сарајеву

Велика ”Скај” акција полиције у Бањалуци и Источном Сарајеву

”Противправна имовинска корист стечена извршењем овог кривичног дјела износи 2.750.000 КМ”, наводе у ПУ Источно Сарајево.


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм