Трговина дрогом

У акцији ”Ескадрон” ухапшен Борислав Ђукановић Гру!

Борислав Ђукановић звани Гру из Бањалуке ухапшен је у оквиру акције ”Ескадрон” у којој је ”пало” 19 особа осумњичених за трговину наркотицима, сазнаје АТВ.

Како нам је потврђено, Ђукановић је првоосумњичени у овој криминалној групи за коју се сумња да се дужи временски период бавила недозвољеном производњом и прометом дроге на подручју Града Бањалука.

Епилог велике акције у Бањалуци: 19 ухапшених, погледајте привођење

Епилог велике акције у Бањалуци: 19 ухапшених, погледајте привођење

Ђукановић има богат криминални досије. Раније је већ осуђиван и одлежао је затворске казне управо због трговине наркотицима.

У жижу јавности посљедњи пут је доспио у септембру 2022. године када је на њега пуцано у близини Тржног центра ”Делта”, у булевару Српске војске. Нападач на мотоциклу тада је ка њему испалио најмање два метка и оба су промашила и Ђукановић је прошао без повреда.

Огласила се ПУ Бањалука о акцији ”Ескадрон”

Огласила се ПУ Бањалука о акцији ”Ескадрон”

Акцију ”Ескадрон” спроводе ПУ Бањалука, Управа за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске, те Специјална антитерористичка јединица и Жандармерија. У оквиру акције извршени су претреси на више локација широм града, а ухапшени су спроведени у ПУ Бањалука на криминалистичку обраду.

АТВ сазнаје: У току велика акција бањалучке полиције

АТВ сазнаје: У току велика акција бањалучке полиције


Пратите нас и путем Вибера

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм