Hapšenje inspektora SIPA

Tužilaštvo BiH: Predao se drugi osumnjičeni

  • 07.12.2018. 14:15

Tužilaštvu BiH predao se Adnan Aličić iz Ključa koji je drugi osumnjičeni u predmetu za zloupotrebu položaja i iznude, u kom je uhapšen inspektor Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH Darko Marčetić.

Iz Tužilaštva BiH saopšteno je da će Aličić biti predat postupajućem tužiocu, te da će nakon ispitivanja biti donesena odluka o daljim aktivnostima u ovom predmetu. 

Marčetić je osumnjičen da je, djelujući u dogovoru sa licima koja su ilegalno uvezla sportske medikamente i određenu količinu marihuane, zloupotrijebio službeni položaj i od osumnjičenih iznuđivao novac kako bi nezakonito posredovao u njihovoj zaštiti od krivičnog procesuiranja. 

Aličić je prošle godine bio uhapšen u akciji pod nazivom "Bond", provedenoj prema nalogu Tužilaštva BiH, koja se odnosi na procesuiranje lica osumnjičenih za krivična djela organizovani kriminal u vezi sa krivičnim dijelima krijumičarenje i nedozvoljeni promet akciznih proizvoda.  

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм