Хаос

Тукао мајку, оца и бабу па на улици ударао кога је стигао: У станици ударао главом у зид

  • Извор: Курир
  • 18.07.2024. 21:58

Младић С.Ђ. (23) у стану на Новом Београду тукао је своју мајку, оца и бабу, након чега је изашао на улицу и насумице боксерским рукавицама ударао грађане!

"Том приликом им је нанио лаке тјелесне повреде, да би након доласка полиције и започете интервенције физички насрнуо и на полицијске службенике ПС Нови Београд“, наводи се у саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду.

На основу наведеног јавни тужилац је наложио да се против окривљеног поднесе кривична пријава за кривично дјело насиље у породици, насилничко понашање и спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

"Имајући у види чињеницу да постоји сумња у душевно стање осумњиченог који показује симптоме душевне болести, јер се приликом довођења у полицијску станицу понашао врло агресивно и покушао да се самоповриједи ударајући главом о зид и ударајући себе службеним лисицама које су му биле на рукама, у чему је спријечен од стране полицијских службеника, на основу усменог налога јавног тужиоца наведени је смјештен у Клинику за психијатријске болести 'Др Лаза Лазаревић' гдје је извршен прелиминарни преглед на основу којег је донијета одлука да се осумњичени задржи у клиници ради неуропсихијатријског вјештачења“, наведено је у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера