Haos

Tukao majku, oca i babu pa na ulici udarao koga je stigao: U stanici udarao glavom u zid

  • Izvor: Kurir
  • 18.07.2024. 21:58

Mladić S.Đ. (23) u stanu na Novom Beogradu tukao je svoju majku, oca i babu, nakon čega je izašao na ulicu i nasumice bokserskim rukavicama udarao građane!

"Tom prilikom im je nanio lake tjelesne povrede, da bi nakon dolaska policije i započete intervencije fizički nasrnuo i na policijske službenike PS Novi Beograd“, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Na osnovu navedenog javni tužilac je naložio da se protiv okrivljenog podnese krivična prijava za krivično djelo nasilje u porodici, nasilničko ponašanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

"Imajući u vidi činjenicu da postoji sumnja u duševno stanje osumnjičenog koji pokazuje simptome duševne bolesti, jer se prilikom dovođenja u policijsku stanicu ponašao vrlo agresivno i pokušao da se samopovrijedi udarajući glavom o zid i udarajući sebe službenim lisicama koje su mu bile na rukama, u čemu je spriječen od strane policijskih službenika, na osnovu usmenog naloga javnog tužioca navedeni je smješten u Kliniku za psihijatrijske bolesti 'Dr Laza Lazarević' gdje je izvršen preliminarni pregled na osnovu kojeg je donijeta odluka da se osumnjičeni zadrži u klinici radi neuropsihijatrijskog vještačenja“, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera