Србија

Туга: Ово је породица настрадала у пожару у Новом Саду

  • Извор: Курир
  • 23.08.2024. 10:09

Маја С. (23), Данијел А. (29) и њихово четворо дјеце старости од двије, четири, пет и седам година настрадали су у великом пожару који је букнуо у њиховој кући у новосадском насељу Салајка.

Сумња се да је пожар изазвао скутер који је био прикључен на електромрежу.

"Маја и Данијел су живјели скромно, бавили су се скупљањем секундарних сировина. Од јутрос је цијели град утихнуо, завијен у црно послије овакве трагедије! Ово се никад није догодило, не можемо да дођемо себи а вјероватно ћемо још дуго бити у стању шока. Сада треба припремити и сахране, страшно је све ово", кажу комшије за "Курир".

Детаљи страшног пожара у Новом Саду: Страдали родитељи и четворо дјеце

Детаљи страшног пожара у Новом Саду: Страдали родитељи и четворо дјеце

Поред њих је живио и Мајин отац који је покушао мацолом да сруши зид који их је дијелио, међутим није успио да их спаси.

"Они су вриштали и запомагали а несрећни човјек је ударао из све снаге покушавају да сруши зид и избави их из пламена. У једном тренутку ништа се више није чуло, ниједан глас и тад је знао да је све готово, да су сви мртви. Страшно је то што се десило, незапамћена трагедија", испричале су потресене комшије за "Курир".

Тијела настрадалих пренијета су у Центар за судску медицину, ради обдукције, а  припадници Министарства унутрашњих послова интензивно раде на утврђивању свих околности овог трагичног догађаја.

Пратите нас и путем Вибера