Srbija

Tuga: Ovo je porodica nastradala u požaru u Novom Sadu

  • Izvor: Kurir
  • 23.08.2024. 10:09

Maja S. (23), Danijel A. (29) i njihovo četvoro djece starosti od dvije, četiri, pet i sedam godina nastradali su u velikom požaru koji je buknuo u njihovoj kući u novosadskom naselju Salajka.

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

"Maja i Danijel su živjeli skromno, bavili su se skupljanjem sekundarnih sirovina. Od jutros je cijeli grad utihnuo, zavijen u crno poslije ovakve tragedije! Ovo se nikad nije dogodilo, ne možemo da dođemo sebi a vjerovatno ćemo još dugo biti u stanju šoka. Sada treba pripremiti i sahrane, strašno je sve ovo", kažu komšije za "Kurir".

Detalji strašnog požara u Novom Sadu: Stradali roditelji i četvoro djece

Detalji strašnog požara u Novom Sadu: Stradali roditelji i četvoro djece

Pored njih je živio i Majin otac koji je pokušao macolom da sruši zid koji ih je dijelio, međutim nije uspio da ih spasi.

"Oni su vrištali i zapomagali a nesrećni čovjek je udarao iz sve snage pokušavaju da sruši zid i izbavi ih iz plamena. U jednom trenutku ništa se više nije čulo, nijedan glas i tad je znao da je sve gotovo, da su svi mrtvi. Strašno je to što se desilo, nezapamćena tragedija", ispričale su potresene komšije za "Kurir".

Tijela nastradalih prenijeta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a  pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Pratite nas i putem Vibera