Било је и повријеђених

Туча у Теслићу уз политичку игранку

  • Извор: АТВ
  • 29.07.2024. 19:20

Дарио Видовић и Зоран Кусић пријавили су полицији да су их четири особе пресреле и претукле, сазнаје АТВ. Међу четворком која је осумњичена за насилничко понашање је и замјеник предсједника теслићког СНСД-а Срђан Кљечанин.

Шокиран је каже оптужбама да је он некога пресретао, јер је он тај који је нападнут. Каже да је свему претходило превртање столова и разбијање у једном теслићком локалу. Хтио је да смири момке који су правили проблеме, изашли су испред кафа а онда је Кљечанин добио флашу у главу.

„И тај ми је један рекао, ми смо загужвали између себе, међутим, дошао је са стране момак и ударио ме тврдим предметом флашом, пукао ми је нос и добио сам потрес мозга. Како сам ја њега могао јурити са таквим повредама или било чим другим“, рекао је Срђан Кљечанин, замјеник предсједника ОО СНСД Теслић.

У цијелој тој причи, иако је спавао у породичној кући што може доказати и видео надзором, некако се нашао и Ален Сеферовић, повјереник СДА у Теслићу. Сеферовић тврди да га је Милан Миличевић, начелник Теслића, оптужио да је учествовао у тучи.

„Јер сам кључни свједок у истрази која је покренута против њега гдје је изнуђивао новац, рекетирао и трговао утицајем. Ово није први пут да ме покушава блатити преко БН телевизије и других медија. Било је тога и раније. Миличевић је на саслушању добио информацију да сам кључни свједок и од тог момента не бира средства да ме, слободно могу рећи, елиминише“, навео је Ален Сеферовић, повјереник СДА Теслић 

„Немојте ме питати о човјеку са којим ја немам ништа. Ко је он да ја њему одговарам на његове глупости. Не занима ме. Никоме ништа нисам рекао, нити постоји било гдје моја изјава нигдје по било ком основу“, изјавио је Милан Миличевић, начелник општине Теслић. 

Основа и те како има, јер је пред сваке изборе иста прича, одговара Срђан Кљечанин. Каже, ово није прву пут да неко покушава да у Теслићу створи атмосферу у којој се грађани не осјећају безбједно.  

„То је све политичка игранка, али ето, ми се боримо. Избори су близу. То можете  и ви да провјерите као новинари и сви други да они пред сваке изборе раде тако, не бирају средства. Шта ћемо ми се носимо са тим“, рекао је Кљечанин.  

Шта се заправо десило утврдиће истрага. Теслићка полиција поднијеће пријаву Окружном тужилаштву у Добоју. Из добојске болнице кажу да су повријеђене задобили лакше тјелесне повреде и да је један младић одмах пуштен на кућно лијечење, док је други задржан у добојској болници и током дана би могао кући. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Револуција 1917

    Серија: Револуција 1917

  • 21:00 Филм: Вероника је одлучила да умре (12+)

    Филм: Вероника је одлучила да умре (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм