Bilo je i povrijeđenih

Tuča u Tesliću uz političku igranku

  • Izvor: ATV
  • 29.07.2024. 19:20

Dario Vidović i Zoran Kusić prijavili su policiji da su ih četiri osobe presrele i pretukle, saznaje ATV. Među četvorkom koja je osumnjičena za nasilničko ponašanje je i zamjenik predsjednika teslićkog SNSD-a Srđan Klječanin.

Šokiran je kaže optužbama da je on nekoga presretao, jer je on taj koji je napadnut. Kaže da je svemu prethodilo prevrtanje stolova i razbijanje u jednom teslićkom lokalu. Htio je da smiri momke koji su pravili probleme, izašli su ispred kafa a onda je Klječanin dobio flašu u glavu.

„I taj mi je jedan rekao, mi smo zagužvali između sebe, međutim, došao je sa strane momak i udario me tvrdim predmetom flašom, pukao mi je nos i dobio sam potres mozga. Kako sam ja njega mogao juriti sa takvim povredama ili bilo čim drugim“, rekao je Srđan Klječanin, zamjenik predsjednika OO SNSD Teslić.

U cijeloj toj priči, iako je spavao u porodičnoj kući što može dokazati i video nadzorom, nekako se našao i Alen Seferović, povjerenik SDA u Tesliću. Seferović tvrdi da ga je Milan Miličević, načelnik Teslića, optužio da je učestvovao u tuči.

„Jer sam ključni svjedok u istrazi koja je pokrenuta protiv njega gdje je iznuđivao novac, reketirao i trgovao uticajem. Ovo nije prvi put da me pokušava blatiti preko BN televizije i drugih medija. Bilo je toga i ranije. Miličević je na saslušanju dobio informaciju da sam ključni svjedok i od tog momenta ne bira sredstva da me, slobodno mogu reći, eliminiše“, naveo je Alen Seferović, povjerenik SDA Teslić 

„Nemojte me pitati o čovjeku sa kojim ja nemam ništa. Ko je on da ja njemu odgovaram na njegove gluposti. Ne zanima me. Nikome ništa nisam rekao, niti postoji bilo gdje moja izjava nigdje po bilo kom osnovu“, izjavio je Milan Miličević, načelnik opštine Teslić. 

Osnova i te kako ima, jer je pred svake izbore ista priča, odgovara Srđan Klječanin. Kaže, ovo nije prvu put da neko pokušava da u Tesliću stvori atmosferu u kojoj se građani ne osjećaju bezbjedno.  

„To je sve politička igranka, ali eto, mi se borimo. Izbori su blizu. To možete  i vi da provjerite kao novinari i svi drugi da oni pred svake izbore rade tako, ne biraju sredstva. Šta ćemo mi se nosimo sa tim“, rekao je Klječanin.  

Šta se zapravo desilo utvrdiće istraga. Teslićka policija podnijeće prijavu Okružnom tužilaštvu u Doboju. Iz dobojske bolnice kažu da su povrijeđene zadobili lakše tjelesne povrede i da je jedan mladić odmah pušten na kućno liječenje, dok je drugi zadržan u dobojskoj bolnici i tokom dana bi mogao kući. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: