Детаљи драме у Приједору

Тубин се потукао са сином па напао и полицију!

  • Извор: АТВ
  • 11.01.2024. 10:26

У Приједору је синоћ ухапшен познати политичар и бивши посланик у Народној скупштини Републике Српске, Милан Тубин.

Како сазнајемо, Тубин се вербално, а потом и физички обрачунао са сином М.Т.

Све се догодило око 18.20 часова када је полиција и запримила пријаву.

- Полицијски службеници Полицијске управе Приједор 10. јануара 2024. године око 18.20 часова поступили су по пријави да је на спортском терену у Приједору у току туча између два лица. Утврђено је да се ради о лицима М.Т. и М.Т. из Приједора - навели су из полиције.

Тукао се и напао полицајце: Ухапшен бивши посланик НСРС!

Тукао се и напао полицајце: Ухапшен бивши посланик НСРС!

Приликом интервенције Милан Тубин је одбио да поступи по наређењу те је вербално и физички насрнуо на полицијског службеника, а приликом лишења слободе пружао је активан отпор.

У току је рад на комплетирању предмета након чега ће се против ухапшеног Окружном јавном тужилаштву Приједор доставити извјештај за почињено кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности, док ће се за оба лица доставити извјештај за кривично дјело насиље у породици или породичној заједници.

Пијан изазвао саобраћајну незгоду

Подсјећамо, Тубин је у децембру 2021. године у алкохолисаном стању изазвао незгоду у којој је аутомобилом ударио дијете које је том приликом задобило лакше тјелесне повреде.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм