Након троструког убиства

Тродневна жалост у Санском Мосту, Гимназија данас затворена и пуста

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2024. 20:56

У Санском Мосту данас је проглашена тродневна жалост због троструког убиства које је потресло ову локалну заједницу. Гимназија у Санском Мосту, дан послије незапамћеног злочина затворена, пуста, тек понека новинарска екипа прекида сабласну тишину.

Испред школе букет цвијећа остављен за жртве Мехемеда Вукалића (61), домара те школе, који је јуче ујутру упао наоружан аутоматском пушком, те убио школског директора Нијаза Халиловића, професорицу енглеског Гордану Миџан и секретарицу Нисвету Кљунић. 

Надлежно министарство ће вјероватно пролонгирати почетак школске године. 

Завршен је и увиђај.

„Извршен је претрес возила осумњиченог који је био на лицу мјеста као и стамбени објекти у којима је исти боравио. истрага је у току, Осумњичени је под надзором колега из Републике Српске 24 сата. Очекујемо да ћемо уколико све буде ок, бити пребачен на подручје УСК, гдје ће бити испитан на околности самог догађаја“, рекао је Аднан Бегановић, портпарол МУП-а Унско-санског кантона.

Мехемед Вукалић је након троструког убиства пуцао у себе, те је због повреда хоспитализован  у УКЦ-у Српске у Бањалуци гдје је оперисан. Стабилног је здравственог стања, рекао је начелник Клинике за торакалну хирургију Марко Кантар.

Пратите нас и путем Вибера