Угрожавање сигурности

Требињац осумњичен за пријетње смрћу градоначелнику Прњавора

Прњаворска полиција расвијетлила је пријетње смрћу које су упућене градоначелнику Прњавора Дарку Томашу и сумња се да иза свега стоји Г.А. из Требиња.

Како сазнаје АТВ Томашу је непозната особа недавном послала поруку на Фејсбук месинџер у којој се наводи:

”Смраду лоповски, ако некад дођем у Прњавор код Синише Гатарића лобању ћу ти отворити, а у Србију и Црну Гору ти уласка нема. А немаш се коме жалити. Једино Богу. Говно једно”.

Из ПУ Бањалука је саопштено да је идентификован Г.А. из Требиња за којег постоје основи сумње да је починио кривично дјело угрожавање сигурности на штету Д.Т. из Прњавора.

”Г.А. се сумњичи да је 27. септембра путем интернет апликације оштећеном лицу послало поруку, којом приликом му је упутило озбиљне пријетње по живот и тијело”, саопштила је ПУ Бањалука.

Додају да се све мјере и радње предузимају под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

”Након комплетирања и докуменотвања предмета против лица Г.А. слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу”, наводе у полицији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.