Ugrožavanje sigurnosti

Trebinjac osumnjičen za prijetnje smrću gradonačelniku Prnjavora

Prnjavorska policija rasvijetlila je prijetnje smrću koje su upućene gradonačelniku Prnjavora Darku Tomašu i sumnja se da iza svega stoji G.A. iz Trebinja.

Kako saznaje ATV Tomašu je nepoznata osoba nedavnom poslala poruku na Fejsbuk mesindžer u kojoj se navodi:

”Smradu lopovski, ako nekad dođem u Prnjavor kod Siniše Gatarića lobanju ću ti otvoriti, a u Srbiju i Crnu Goru ti ulaska nema. A nemaš se kome žaliti. Jedino Bogu. Govno jedno”.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da je identifikovan G.A. iz Trebinja za kojeg postoje osnovi sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu D.T. iz Prnjavora.

”G.A. se sumnjiči da je 27. septembra putem internet aplikacije oštećenom licu poslalo poruku, kojom prilikom mu je uputilo ozbiljne prijetnje po život i tijelo”, saopštila je PU Banjaluka.

Dodaju da se sve mjere i radnje preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

”Nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta protiv lica G.A. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu”, navode u policiji.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.