Kod Tivta

Tragedija u CG: Jedna osoba se udavila, tri povrijeđene - talasi ih bacili na stijene?

  • Извор: вијести.ме
  • 25.07.2023. 19:25

Jedna osoba izgubila je život, a troje je povrijeđeno u incidentu koji se oko 18 časova desio u zalivu Trašte, na hridinama između uvale Pržna (Plavi horizont) i Marina naselja turističkog rizorta Luštica Bay u Krtolima kod Tivta.

Prema nezvaničnim informacijama, mlađa osoba se utopila u valovima koje je podigao jaki jugo, a troje ljudi je povrijeđeno - najvjerovatnije kada su ih talasi bacili na stijene na obali, pišu Vijesti.

Meteorolog otkrila kada se ponovo očekuje veće nevrijeme u Srpskoj

Meteorolog otkrila kada se ponovo očekuje veće nevrijeme u Srpskoj

Pomoć povrijeđenima je pružila ekipa Službe za vanredne situacije iz kompleksa Luštica Bay koja je uprkos, veoma teškim uslovima na moru, uspjela da izvadi i tijelo utopljenika.

Pomoć povijeđenima sa kopnene strane ukazale su ekipe Službe zaštite Opštine Tivat i Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Krtoli" iz Radovića, a medicinski ih je zbrinuo tim Hitne pomoći iz Tivta.

Ptica napala dječana, umalo ostao bez oka

Ptica napala dječana, umalo ostao bez oka

O incidentu je obaviještena i Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Crne Gore (UPSUL) koja je koordinisala naporima spasilačkih službi.

Pogledajte pravac kretanja: Novi talas oluje stiže večeras

Pogledajte pravac kretanja: Novi talas oluje stiže večeras

Inače, UPSUL je danas imala čak pet akcija spašavanja kupača na Velikoj plaži u Ulcinju a čiji su životi bili ugroženi zbog neopreznosti i nepoštovanja crvenih zastava koje su na plažama bile istaknute za kupače radi opasnosti izazvane velikim valovima i jakom jugu.

(Foto: UPSUL)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм