У Горњем Милановцу

''Лифт јој је ухватио косу и повукао је'': Језиви детаљи погибије жене у продавници

  • 01.09.2024. 13:52

С.Б. (35) погинула је јуче у једној трговинској радњи у Горњем Милановца, када је прикљештио теретни лифт који је служио за пренос робе из магацина у подруму у продајне просторије.

- Она је сишла у подрум да узме нешто од робе и кажу да се само чуло као прасак - каже за Курир комшиница која живи у згради у којој се налази и продавница.

Према њеним ријечима неки од радника кажу да јој је лифт ухватио косу.

Преминула радница маркета коју је прикљештио теретни лифт

Преминула радница маркета коју је прикљештио теретни лифт

- Нико није био у том тренутку са њом да бисмо знали шта се тачно десило, али кажу да јој је лифт ухватио косу, повукао и тако прикљештио. Ми никако не можемо да дођемо себи од како смо чули - каже комшиница и додаје:

- Све дјевојке које раде тамо су јако фине и ведре, она је увијек била насмијана, једна лијепа и љубазна жена. Она је из Чачка родом, али ради у Горњем Милановцу јер се удала у мјесту Мајдан и има двоје дивне дјеце, велика је жал за њом.

Како кажу комшије, нико не може да повјерује да је више нема.

Огласило се Тужилаштво о бруталном злочину: Убица користио жељезну шипку и бетонски блок

Огласило се Тужилаштво о бруталном злочину: Убица користио жељезну шипку и бетонски блок

- Тог јутра сам био у продавници, јавио се, мало смо поразговарали. Рекла ми је да није било много посла то јутро, да је узела мало да сређује и два сата касније сам чуо за трагедију, тресао сам се цијели дан...-

Увиђај је, како су писали локални медији, трајао више сати, била је ангажована и ватрогасно спасилачка јединица, а из надлежне полицијске управе у Чачку се, до објављивања ове вијести, нису огласили.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.