Сански Мост

Свједок масакра: Покушао сам да помогнем директору, нападач ме одгурнуо

  • Извор: Независне
  • 21.08.2024. 14:19

У пуцњави која се данас у јутарњим сатима догодила у објекту Гимназије у Санском Мосту, убијени су директор ове образовне установе, Нијаз Халиловић, секретарица Нисвета Кљунић и професорица енглеског језика, Гордана Миџан.

Њих троје је из аутоматске пушке убио Мехемед Вукалић, домар, а затим је покушао починити самоубиство тако што је себи пуцао у груди.

Према посљедњим информацијама, убица је тешко рањен, након што је примљен у хитну помоћ Дома здравља у Санском Мосту, транспортован је у Универзитетско клинички центар у Бањалуци и љекари се боре за његов живот.

Потресне сцене испред Гимназије у Санском Мосту: Из школе изнијели тијела убијених

Потресне сцене испред Гимназије у Санском Мосту: Из школе изнијели тијела убијених

Према незваничним информацијама, убица је носећи аутоматску пушку у руци ушао у објекат Гимназије и није насумично пуцао по школи, већ је по кабинетима тражио тачно одређене особе у које је потом пуцао и убио их. У тренутку када је ушао у кабинет директора, у близини се задесио помоћни радник који није желио да му се наводи име.

"Био је заиста стравичан призор, јер је у директора пуцао и ранио га. Притрчао сам да му помогнем, али ме је у том тренутку одгурнуо и испалио још неколико метака у њега”, каже очевидац овога догађаја у изјави за "Независне новине".

Ово је Мехемед Вукалић, осумњичени за троструко убиство у Санском Мосту

Ово је Мехемед Вукалић, осумњичени за троструко убиство у Санском Мосту

О мотивима злочина се још не зна ништа поуздано, али се нагађа како је убица са убијенима од раније имао одређене размирице које се тичу одређених дисциплинских санкција којима је био изложен због неизвршавања радних задатака.

Наводно им је и раније упућивао вербалне пријетње.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.